KARMEL ISRAEL-NYTTVar nylig i kontakt med en journalist på Vestlandet, som ga ut en liten kristelig avis kaldt Karmel, Israel Nytt, som blir utgitt i israel. De intervjuet min klient oppimot Bhatti saken, og avisen kommer ut der nede. Kan du tenke deg hvordan de reagerte, når de forstod at Arbeiderpartiet har värt med på å skjule dette. den kom ut i juni 2010. Sitter med avisen her. Det er også min klient som er vitnet som PST ikke vil høre på i saken om den Israelske ambassden. Bhatti - saken - Gunnar fikk ikke lov å vitne mot Bhatti, Bhatti fikk 500000,-kr fra den narkotikan som man fikk gevinst fra, potten var i utganspunktet 750000,-kr.

Pengene skulle brukes til bomber til å sprenge den Israelske ambasden.

 

2010 - Gunnar lot seg intervju av en israelsk avis, KARMEL ISRAEL NYTT.

Det er klart Israel ble forbannet når de skjønte at Arbeiderpartiet har dekket over at Bhatti fikk hjelp av PST - Bandidos til å finansiere sitt innkjøp av bombedeler, Gunnar kan den dag i dag bekrefte dette.

 Var dette et hevnoppgjør fra etteretningstjennesten i Israel.............


KARMEL ISRAEL-NYTT

 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

riketssikkherhet

riketssikkherhet

17, Oslo

Gunnar Evertsen mener seg lurt av Bandidos og PST. Han sitter i dag inne ved Bodø kretsfengsel. Gunnar har beviselige matriell på tape at han er uskyldig og at Bandidos topper og PST er de ansvarlig for at han ble dømt i denne såkalte Fatboy-saken. Mind Controll er sannsynligvis det virkemidlet som gjorde at ABB fikk gjennomført massakren på Utøya. Det fins en rød tråd mellom Gunnars sak og tragedien på Utøya. Gunnar sitter med mange andre opplysninger om andre saker, han er ikke sikker på om de vil la han leve i fengselet, han blir torturert psykisk og fysisk, de har prøvd å sette diagnoser på fordi han har nevnt denne saken. Fins det noen tøffe journalister? Ta kontakt med meg. Rapport rundt Gunnars fysiske samt psykiske helse pr i dag. «Når det gjelder Gunnars helse, har han vært utsatt for isolasjon i over 1000 dager, uten noen form for opplegg rundt hverken trening, eller sosial omgang med andre fanger. Han har også seks brudd i ryggen, noe han skulle hatt behandling for, men som han ikke er blitt tilbudt. han mener at noen av ryggskadene har oppstått i fengsel, etter mishandling, noe påtalemyndighetene prøver å skjule. han ønsker seg lege utenfor fengselssystemet, ettersom han ikke stoler på legene innenfor. Han har ikke fått tilbud om lege utenfra, ennå jeg har ringt og snakket med lederen i fengselet om dette. Hun har da bare henvist til taushetsplikten sin, ennå Gunnar sier han har løst henne fra dette. Han har en god del ryggsmerter, pga. bruddene, noe han skulle hatt behandling for, men ikke har fått. Han trenger også behandling for post traumatisk stress syndrom, som han tydeligvis er i besittelse av, etter alt som har skjedd. I tillegg har han fått endel drapstrusler inne i fengselet, noe man kan tenke seg hvordan det føles.» Gunnar har sittet i isolasjon i Bodø fengsel, men er nå overflyttet til Tromsø. Kilde: Gunnars kjæreste som pr i dag fungerer som hans eneste kommunikasjonsmiddel ut til samfunnet og media og ikke minst folkets representanter innen politikk, helsevesenet, rettsvesenet.

Kategorier

Arkiv

hits