Anders Breivik-spor til serbisk kommandør

En av serberene som var i kontakt med Misha Tavic ,kanskje.Eller var det omvendt.

Terrorsiktede Anders Behring Breivik har trolig latt seg inspirere av flere kristne terrorister og drapsmenn. Blant disse var en serbisk kommandør han kan ha møtt i Liberia i 2002.

 

Politiet bruker nå ressurser på å finne ut mer om den drapsdømte kommandøren, Milorad Ulemek, og om han kan knyttes til Breivik.

Det viser etterforksningsmateriale NRK kjenner innholdet i.

Bakgrunnen er at Breivik i 2002 reiste til Liberia. Der hevder han at han møtte en serbisk krigshelt han skulle rekruttere til sin kamp mot muslimene i Europa. Dette kan ha vært Milorad Ulemek, som på serbisk side var i krig mot muslimer på Balkan.

Hylles av nynazist

I en video som ble publisert for ett år siden brukes flere av de samme symbolene som Breivik bruker i sitt manifest. Politiet etterforsker nå spor til kommandøren som kan ha blitt forsøkt vervet til Breviks terrorangrep.

I videoen navngis og hylles Ulemek, og det blir også hevdet at kristne blir forfulgt og drept av muslimer. Serberen omtales også positivt i Breviks manifest.

Videoen er laget av tyske Nick Greger. Greger er terrorist, nynazist og selverklært tempelridder. Han er også leder for organisasjonen «Order 777». Gruppen knyttes til Knight Templar, tempelordenen Anders Behring Breivik sier han tilhører.

Saken fortsetter under bildet


Nick Greger, nynazist

NYNAZIST: Nick Greger, terrorist, nynazist og selverklært tempelridder, har laget den omtalte videoen.

Mye tyder på at Breivik kan ha sett denne videoen og latt seg inspirere av den. I videoen ser vi en knelende tempelridder, nøyaktig det samme symbolet Brevik bruker i sitt manifest.

Kan ha inspirert Breivik

NRK vet at både Breivik og Greger kan knyttes til Liberia. Spørsmålet er hvem Breivik møtte da han var der i 2002.

Uansett om han traff Ulemek eller andre serbiske nasjonalister, har personer som Ulemek inspirert han til å bygge opp tankesett og hat til muslimer.

Politiet vil i dag ikke si noe om hvem den terrorsiktede nordmannen møtte i Liberia, siden saken fortsatt er under etterforskning.

Tegning av tempelridder som går igjen i videoen og i Breiviks såkalte manifest

SAMME TEGNING: En slik tegning av en tempelridder finnes både i den omtalte videoen og i Breiviks såkalte manifest.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

riketssikkherhet

riketssikkherhet

17, Oslo

Gunnar Evertsen mener seg lurt av Bandidos og PST. Han sitter i dag inne ved Bodø kretsfengsel. Gunnar har beviselige matriell på tape at han er uskyldig og at Bandidos topper og PST er de ansvarlig for at han ble dømt i denne såkalte Fatboy-saken. Mind Controll er sannsynligvis det virkemidlet som gjorde at ABB fikk gjennomført massakren på Utøya. Det fins en rød tråd mellom Gunnars sak og tragedien på Utøya. Gunnar sitter med mange andre opplysninger om andre saker, han er ikke sikker på om de vil la han leve i fengselet, han blir torturert psykisk og fysisk, de har prøvd å sette diagnoser på fordi han har nevnt denne saken. Fins det noen tøffe journalister? Ta kontakt med meg. Rapport rundt Gunnars fysiske samt psykiske helse pr i dag. «Når det gjelder Gunnars helse, har han vært utsatt for isolasjon i over 1000 dager, uten noen form for opplegg rundt hverken trening, eller sosial omgang med andre fanger. Han har også seks brudd i ryggen, noe han skulle hatt behandling for, men som han ikke er blitt tilbudt. han mener at noen av ryggskadene har oppstått i fengsel, etter mishandling, noe påtalemyndighetene prøver å skjule. han ønsker seg lege utenfor fengselssystemet, ettersom han ikke stoler på legene innenfor. Han har ikke fått tilbud om lege utenfra, ennå jeg har ringt og snakket med lederen i fengselet om dette. Hun har da bare henvist til taushetsplikten sin, ennå Gunnar sier han har løst henne fra dette. Han har en god del ryggsmerter, pga. bruddene, noe han skulle hatt behandling for, men ikke har fått. Han trenger også behandling for post traumatisk stress syndrom, som han tydeligvis er i besittelse av, etter alt som har skjedd. I tillegg har han fått endel drapstrusler inne i fengselet, noe man kan tenke seg hvordan det føles.» Gunnar har sittet i isolasjon i Bodø fengsel, men er nå overflyttet til xxxx. Kilde: Gunnars kjæreste som pr i dag fungerer som hans eneste kommunikasjonsmiddel ut til samfunnet og media og ikke minst folkets representanter innen politikk, helsevesenet, rettsvesenet.

Kategorier

Arkiv

hits